Locatie: Sint Janscollege
Heiveldstraat 127, 9040 Sint-Amandsberg

google maps html widget

Verslag

Onze heren spelen een zeer goede wedstrijd voor de beker van Oost Vlaanderen in Falco (2e prov)

We kregen 10 punten voorgift maar bij de opwarming zagen we al dat die 10 punten zeer snel zouden weggewerkt zijn. Falco begon met een verschroeiende press maar als bij wonder diepten we de kloof nog uit. Ook het 2e kwart ging gelijk op.  Enkel de 2 laatste minuten van het 2e kwart hadden we enkele vermijdbare balverliezen waardoor we met 11 punten in het krijt de rust in gingen.

De 2e helft was er 1 om te experimenteren in 3-2 zone. Falco stapelde de missers op maar ook wij lieten makkelijke inleggers liggen.

We zijn nog eens teruggekomen tot op 11 punten maar uiteindelijk werd de schore overdreven met 20 punten verschil door enkele fast breaks die ons punten gekost hebben.

Onze nieuwe spelers beginnen zich zeer goed in te werken. Het samenspel is goed en de sfeer is top.

Dikke proficiat aan de ganse ploeg. We staan al vrij ver.