Heren A - BBC Erembodegem B 61- 75

Wedstrijdnr: BVBL23249130OVHSE41BHF
Heren A - BBC Erembodegem B 61- 75
Start: 21-10-2023 om 19.00
Locatie: Stedelijke Sporthal Durmehal
Sportlaan 1, 9160 Lokeren


google maps html widget

Verslag

Onze heren verliezen catchwedstrijd tegen Erembodegem.

Met een 2 op 3 was onze seizoenstart meer dan behoorlijk. Met Erembodegem op bezoek wisten we dat we vandaag een harde noot om te kraken over de vloer kregen.

We begonnen alsof we lood in onze schoenen hadden. We waren in elke verdedigende actie te laat, gingen onvoldoende uit op het shot (wat je beter niet doet tegen een shottersploeg) en in aanval misten we de ene inlegger en vrijworp na de andere. Tijdens de rust bedroeg het verschil al 20 punten.

We gingen over naar 3-2 zone wat tegen een shottersploeg meestal de doodsteek is maar het plan lukte. We kwamen beetje bij beetje terug tot op 8 punten.

Toen brak de hel los. De tegenstrever werd zenuwachtig, het harde spel ging over in vuil spel en de refs die tot dan zeer correct floten hadden de wedstrijd helemaal niet meer in handen. Dit resulteerde bij ons in een gekwetste door een schop op de kuit en een speler die een (on)vrijwillige elleboogstoot in het gelaat kreeg en 3 maand werkongeschikt zal zijn met een gebroken oogkas. Geoffrey gaat vandaag onder het mes en we wensen hem een spoedig herstel toe.

De wedstrijd werd uiteindelijk toch nog verloren. Erembodegem verdiende te winnen maar wij gaven de 3 punten in cadeauverpakking weg tijdens de eerste helft.